Formula E     ®

The raceseries for Elektric Karts


will be in Gent, Europe

on

2nd November 2017




November 2nd 2017 will be the great day. Racers from all over Belgium will meet for the next race, on a Thursday night.

This second Formula E ® for karts in Belgium will take place at the modern indoor kart-track "eKart" in Gent in the Dok-Noord Center.

The race includes 10 minutes warm-up, 10 minutes qualification and 15 minutes race for every racer.

This race is limited to 32 racers.

 

Registration formalities and allocation to Warm Up and Qualifying   18:00 - 18:55

 

19:00 - 19:10         1st Warm Up Round  (Training)

 

19:15 - 19:25         2nd Warm Up Round (10 minutes)

 

19:30 - 19:40        3rd Warm Up Round (10 minutes)

 

19:45 - 19:55        4th Warm Up Round (10 minutes)

 

Qualifying   starts 20:00 h

 

20:00 - 20:10         1st Qualifying Round  (the best lap time of driver counts)

 

20:15 - 20:25         2nd Qualifying Round (10 minutes)

 

20:30 - 20:40        3rd Qualifying Round (10 minutes)

 

20:45 - 20:55        4th Qualifying Round (10 minutes)

 

 Interval and scoring   11:55 - 12:1o 

 

21:00 - 21:15        D  Final (25 rounds)

 

21:20 - 21:35       C  Final (25 rounds)

 

21:40 - 21:55       B  Final (25 rounds)

 

22:00 - 22:15        A  Final (25 rounds) The driver with the best qualifying time                                                                                    starts in the pool position

 

Interval and scoring   22:15 - 22:30

 

22:30 - 22:40       Award ceremony

 

 

 ... is hosting the Formula E ®




Visit us on