ul. Pokoleń Lechii Gdańsk 1
PITSTOP-GDANSK electric fleet is represented by 16 go-karts, produced by a world leader, OTL. Go-karts have the powerful motors up to 16 HP. They guarantee a thrilling race and a doze of positive emotions for everybody who has a bent for driving. Every vehicle has 6 levels of speed assigned with dependency on the type of the membership card and the personal skills of each driver. We use 4 levels on our circuit and the last level has an additional KERS function which can accelerate go-kart for 10 seconds.
Remote control guarantees safety on the track. It gives possibility to slow or stop any number of participants of the race during only one second and adjust the steady speed to individual driver skills.
Maximum fun – because of driving with dynamics and better performance than the petrol go-karts.
The reverse gear lets you drive smoothly with no need to stop the go-kart when crash happens.
Infinite pleasure to measure in numbers:
– approximately 3400 m2 area of the indoor track with opportunity to increase it with the outside
part (2000 m2) – available only in good weather conditions
– 400 metres of technical track configuration, which helps organise team building races, birthday races or stag parties on the highest professional level and gives you the extreme dose of adrenaline and emotions.
The track is equipped with the LED board which shows you the current lap times and traffic lights, which motivates to break the records!
The fee is 59,-- Sloty if you register before 15th September.
The fee is 69,-- Sloty if you register between 16th and 30 September.
Registration formalities and allocation to warm up and qualifying rounds 11:45 - 12:25
12:30 - 12:38 1st Qualifying Group, warm up laps for 8 minutes
12:43 - 12:51 2nd Qualifying Group, warm up laps for 8 minutes
12:56 - 13:04 3rd Qualifying Group, warm up laps for 8 minutes
13:09 - 13:17 4th Qualifying Group, warm up laps for 8 minutes
Qualifying Round starts, Interval 13:17 - 13:30 h
13:30 - 13:38 1st Qualifying Round (the best lap time of driver counts)
13:43 - 13:51 2nd Qualifying Round (8 minutes)
13:56 - 14:04 3rd Qualifying Round (8 minutes)
14:09 - 14:17 4th Qualifying Round (8 minutes)
Interval and scoring 14:17 - 14:30 h
14:30 - 14:38 D Final (10 rounds)
14:43 - 14:51 C Final (10 rounds)
14:56 - 15:04 B Final (10 rounds)
15:09 - 15:17 A Final (10 rounds) The driver with the best qualifying time starts in the pool position
Interval and scoring 15:17 - 15:30
15:30 - 15:40 Prize giving ceremony
... is hosting the Formula E ®